CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Tweede Paasdag is er weer de inmiddels traditionele en oergezellige ‘Blues aan de IJssel’ in de grote zaal van Restaurant ’t Hooghe Water aan de Groenedijk 48 in Capelle aan den IJssel. Ditmaal staat op veler verzoek wederom de in Florida woonachtige Fransman Nico Wayne Toussaint met zijn swingende band op het programma met als support act om 16.00 uur de Rotterdam/Haagse/Westlandse formatie Big Boss Men.

Nico Wayne Toussaint heeft in de loop der jaren inmiddels acht Music awards binnengesleept en negen cd’s uitgebracht. In mei is de release van zijn nieuwe album ‘the Mighty Quartet Live’ waarvan we op tweede paasdag een behoorlijk voorproefje te horen zullen krijgen. De band is live een klasse apart die je niet mag missen en de mannen van Big Boss Men zullen er alles aan doen om iedereen alvast op te warmen met hun herkenbare swingende vrolijke blues.

Het begint allemaal om 16.00 uur en kaarten á 10,- euro zijn te bestellen via telefoonnummer (010) 4426305 of vanaf 15.30 uur aan de kassa van ’t Hooghe

Water.

Schrijft u zich in voor de uitgebreide Paasbrunch op tweede paasdag dan ontvangt u per inschrijving een gratis toegangsbewijs voor Blues aan de IJssel. Aanvang Brunch: 11.30 uur. Voor de brunch sowieso graag reserveren.

www.hooghewater.nl